Skoči na glavno vsebino

Za starše

Informacije in zanimive vsebine za starše o šolskih aktivnostih, vzgoji in izobraževanju na OŠ bratov Polančičev.

Na tej strani so zbrane informacije in vsebine, pomembne za starše, katerih otroci obiskujejo Osnovno šolo bratov Polančičev Maribor. Prav tako so zbrani vsi hitri dostopi do podatkov, ki se navezujejo na izobraževalni proces, prehrano, učitelje.

V objavah in prispevkih so predstavljene zanimive vsebine iz sveta vzgoje, izobraževanja in potreb osnovnošolskih otrok.

8-šolci na tehniškem dnevu v FabLabu

V sredo, 23. 12. 2020, so se naši 8-šolci letos že 5 leto zapored odpravili na tehniški dan v FabLab Maribor, kjer so spoznavali delovanje CNC strojev in postopke digitalne fabrikacije. Ker zaradi izvajanja pouka na daljavo tehniškega dneva nismo mogli izvesti v živo...

Urniki oddelkov, učencev, učiteljev in učilnic ter aktualna nadomeščanja. Ob posameznih šolskih urah so navedeni časi zvonenja.

Učenci v 7., 8. in 9. razredu obiskujejo dve ali tri ure obveznih izbirnih predmetov, od 1. do 9. razreda lahko izberejo še do dve uri neobveznih izbirnih predmetov.

Vabljeni k ogledu seznama učbenikov, delovnih zvezkov in šolskih potrebščin za šolsko leto 2023/2024 po razredih.

Starši najlažje kontaktirate z učitelji preko elektronske pošte, jih pokličete na službeni telefon ali se oglasite v času dopoldanskih ali popoldanskih pogovornih ur. Na dopoldanske predhodno najavite.

Seje sveta staršev

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Prosimo upoštevajte, da je to stanje na dan 4. 3. 2024 in da seznam vsebuje le pisne preizkuse za vse učence. Trenutno aktualen seznam vseh napovedanih preizkusov za vašega otroka lahko vsak trenutek vidite v eAsistentu.

Tukaj si lahko ogledate jedilnik za tekoči mesec. Prijave in odjave ter izbiro navadnega ali brezmesnega obroka lahko starši kadar koli naredite v eAsistentu.

Minister za izobraževanje, znanost in šport je izdal Sklep o izboru predmetov in določitvi 3. predmeta, iz katerega se bo preverjalo znanje učencev 9. razreda na nacionalnem preverjanju znanja v šolskem letu 2021/2022. Za našo šolo je kot 3. predmet določen: kemija.

Učenci lahko v skladu s Pravili o prilagajanju šolskih obveznosti pridobijo status športnika oziroma status mladega umetnika.

Razpis je dostopen le v elektronski obliki. O vseh podrobnostih vpisa bomo starše devetošolcev ustno seznanjali na roditeljskih sestankih, učenci pa lahko več informacij najdejo v spletni učilnici za razredne ure.

Dostopnost