Bili smo Polančiči

Matjaž Latin

Matjaž LatinUčenec OŠ bratov Polančičev 1977–1985

Počutil sem se kot pravi frajer, ko sem z 18 kg in še ne sedmimi leti zakorakal v Osnovno šolo bratov Polančičev na svoj prvi šolski dan. Vrtec sem uspešno prestal in zelo sem bil ponosen, da sem že šolar. Odločil sem se, da se bom pridno učil, da bom, ko bom velik, zelo pameten. Takšno veselje v šoli se težko ponovi in res sem ga doživljal le še ob končanem pouku, petki pa so zelo kmalu postali moji najljubši dnevi. Zanimivo, ob nedeljah zvečer pa sem pogosto čutil, da se me loteva bolezen, čeprav sem se še moral odločiti, katera.

Več

bo hin 2017 4Po psihično in fizično naporni, a kljub temu lepi nedelji, se sedmošolci po 5 dnevih danes vračajo izpod šotorov v civilizacijo. Prihod je predviden med 17. in 18. uro, o točni uri bodo starši obveščeni z SMS sporočilom preko eAsistenta. Do takrat pa vabljeni k prebiranju še zadnje številke našega tabornega časopisa.

 

 

bo hin 2017 3Naši sedmošolci so tudi tretjo noč pod šotori trdno prespali. Vabljeni k utrinkom včerajšnjega dne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bo hin 2017 2

Vabljeni k prebiranju že druge številke tabornega časopisa naših sedmošolcev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bo hin 2017 1

Vabljeni k prebiranju prve številke našega tabornega časopisa, ki izhaja letos že 13. leto. Uredništvo je uspelo pripraviti številko kljub hrupu in številnim nočnim motnjam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tako! Sedmošolci smo srečno prispeli in že pričeli dihat gorski zrak. Sedaj pa se odklapljamo od civilizacije. Naslednjič se javimo jutri zjutraj.IMG 20170615 134534

 

 

 

 

 

Kljub povečanemu prometu  na cestah nas je naš voznik spretno prepeljal mimo vseh zastojev in v daljavi že vidimo gore ... Ponovno se javimo okrog 15. ure.IMG 20170615 115239