Bili smo Polančiči

Aglaja Falcieri

AglajaFalcieriUčenka OŠ bratov Polančičev 1983–1991

Danes, ko se dnevi vrstijo z vrtoglavo hitrostjo, ko nas vsakdanjik obvez potegne v svoj vrtinec, komaj še sledimo ustaljenim tirnicam izpolnjevanja potreb in dolžnosti. V brezglavem tekmovanju za dosego zastavljenih ciljev žal še prepogosto pozabimo na človeške vrednote in resnične potrebe, ki so hrana naše duše. Preprosto si ne vzamemo časa, da bi v naš urnik prioritet uvrstili tako dragocene trenutke človečnosti. Kot je že bilo zapisano:

Več

bo hin 2017 4Po psihično in fizično naporni, a kljub temu lepi nedelji, se sedmošolci po 5 dnevih danes vračajo izpod šotorov v civilizacijo. Prihod je predviden med 17. in 18. uro, o točni uri bodo starši obveščeni z SMS sporočilom preko eAsistenta. Do takrat pa vabljeni k prebiranju še zadnje številke našega tabornega časopisa.

 

 

bo hin 2017 3Naši sedmošolci so tudi tretjo noč pod šotori trdno prespali. Vabljeni k utrinkom včerajšnjega dne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bo hin 2017 2

Vabljeni k prebiranju že druge številke tabornega časopisa naših sedmošolcev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bo hin 2017 1

Vabljeni k prebiranju prve številke našega tabornega časopisa, ki izhaja letos že 13. leto. Uredništvo je uspelo pripraviti številko kljub hrupu in številnim nočnim motnjam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tako! Sedmošolci smo srečno prispeli in že pričeli dihat gorski zrak. Sedaj pa se odklapljamo od civilizacije. Naslednjič se javimo jutri zjutraj.IMG 20170615 134534

 

 

 

 

 

Kljub povečanemu prometu  na cestah nas je naš voznik spretno prepeljal mimo vseh zastojev in v daljavi že vidimo gore ... Ponovno se javimo okrog 15. ure.IMG 20170615 115239