Bili smo Polančiči

Aglaja Falcieri

AglajaFalcieriUčenka OŠ bratov Polančičev 1983–1991

Danes, ko se dnevi vrstijo z vrtoglavo hitrostjo, ko nas vsakdanjik obvez potegne v svoj vrtinec, komaj še sledimo ustaljenim tirnicam izpolnjevanja potreb in dolžnosti. V brezglavem tekmovanju za dosego zastavljenih ciljev žal še prepogosto pozabimo na človeške vrednote in resnične potrebe, ki so hrana naše duše. Preprosto si ne vzamemo časa, da bi v naš urnik prioritet uvrstili tako dragocene trenutke človečnosti. Kot je že bilo zapisano:

Več

MatematikiŠolskega tekmovanja v znanju matematike, ki je bilo 15. 3. 2018 se je udeležilo 200 učencev naše šole od 1. do 9. razreda. Bronasto priznanje je osvojilo 69 učencev.

Državnega tekmovanja, ki je bilo na OŠ Prežihovega Voranca Maribor 21. 4. 2018, se je udeležilo 5 naših učencev: Enjo Fras iz 5. a, Maria Lvova iz 6. a, Tarja Danko Zupančič iz 8. a, Rok Schaubach iz 8. b in Matija Likar iz 9. a.

Enjo Fras iz 5. a je osvojil zlato priznanje, Maria Lvova iz 6. a, Tarja Danko Zupančič iz 8. a, Rok Schaubach iz 8. b in Matija Likar iz 9. a so osvojili srebrno priznanje.

Čestitke učencem in mentorjem Mojci Gazvoda, Janji Karo in Mladenu Tancerju.