Bili smo Polančiči

Oksana Pečeny

Oksana PečenyUčenka OŠ bratov Polančičev 1990–1998

Rodila sem se v prejšnjem tisočletju v ukrajinski prestolnici očetu violinistu in materi pianistki.

S petimi leti sem se zavezala violini, inštrumentu, ki je dandanes moj zvesti sopotnik na mojem popotovanju skozi življenje.

Več

bo hin 2022 2Po zadnji noči pod šotori naše sedmošolce čaka še veslanje, pospravljanje, kosilo in pot proti domu. Pred akvarijem bomo predvidoma med 17. in 18. uro, vsi starši pa bodo o točni uri prihoda obveščeni preko SMS sporočil, ko bomo vedeli, kakšne so razmere na cesti. Do takrat pa vabljeni k prebiranju 4. številke našega tabornega časopisa.

bo hin 2022 2Tretja noč pod šotori je minila pod vtisom včerajšnjega tabornega večera in v pričakovanju današnjega izleta v korita reke Mostnice in na slap Voje. Učenci so že pozajtrkovali ter prebrali današnjo številko tabornega časopisa in se že pripravljajo na odhod. K prebiranju vabljeni tudi vi.

bo hin 2022 2 Naši sedmošolci so pod vtisi prvega tabornega večera srečno prespali tudi drugo noč pod šotori. Vabljeni k prebiranju prispevkov v našem časopsu, kjer so strnili njihove vtise včerajšnjega dne.

bo hin 2022 1 Sedmošolci so se prebudili v sončno jutro, na mizah pa jih je ob slastnem zajtrku pričakala tudi prva številka tabornega časopisa. Vabljeni k prebiranju.