Bili smo Polančiči

Matjaž Latin

Matjaž LatinUčenec OŠ bratov Polančičev 1977–1985

Počutil sem se kot pravi frajer, ko sem z 18 kg in še ne sedmimi leti zakorakal v Osnovno šolo bratov Polančičev na svoj prvi šolski dan. Vrtec sem uspešno prestal in zelo sem bil ponosen, da sem že šolar. Odločil sem se, da se bom pridno učil, da bom, ko bom velik, zelo pameten. Takšno veselje v šoli se težko ponovi in res sem ga doživljal le še ob končanem pouku, petki pa so zelo kmalu postali moji najljubši dnevi. Zanimivo, ob nedeljah zvečer pa sem pogosto čutil, da se me loteva bolezen, čeprav sem se še moral odločiti, katera.

Več

Jabolko kakovosti za BRIDGEZ velikim veseljem vam sporočamo, da je bil Erasmus+ projekt »Glas učenca – most do učenja« (BRIDGE), v katerem smo skupaj gradili mostove, prepoznan kot projekt, ki je pustil svoj pečat in navdušil tudi druge, zato bo prejel nagrado jabolko kakovosti, ki jo podeljuje CMEPIUS. Prireditev bo potekala v četrtek, 17. 12. 2020, ob 14. uri preko spleta. Spremljali jo bomo lahko preko CMEPIUS FB strani ali na povezavi https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_nt_CyFl5S4KqlEtPh7hyUQ. Na prireditvi bo spregovorila tudi ministrica za šolstvo dr. Simona Kustec in direktor ZRSŠ dr. Vinko Logaj.  

Čeprav bo jabolko kakovosti hranil ZRSŠ, si priznanje in čestitke zaslužijo predvsem tisti, ki so skupaj gradili BRIDGE.

Učiteljica Polona Legvart, Polonini učenci in ravnateljica Brigita Smogavec, hvala vam za skupno rast in učenje.