Abonmaji

Lutkovni abonma

Lutkovni abonma je namenjen učencem od prvega do četrtega razreda. Učenci si bodo ogledali tri lutkovne predstave v Lutkovnem gledališču Maribor. Predstave nas bodo popeljale v svet lutkarstva. Prepustili se bomo čarobnosti odra in njihovim nastopajočim.

Umetnostna galerija Maribor

Abonma UGM je posebna ponudba za otroke, šolarje in srednješolce, ki obsega 4 obiske na leto in ponuja redno in aktivno sledenje razstavam Umetnostne galerije Maribor. Obiski združujejo voden ogled razstave in ustvarjalnico. Otroci tako spoznavajo galerijo in likovno umetnost, ogledajo si razstavljena umetniška dela, se o njih pogovarjajo in jih raziskujejo s pomočjo didaktičnih iger. Skozi leto spoznajo nekatera največja imena slovenske vizualne umetnosti zadnjih sto let in umetnike iz mednarodnega prostora. Predvsem pa so Mladi prijatelji UGM likovno ustvarjalni, pri čemer so jim vzor priznani slikarji, kiparji, grafiki, videasti, multimedijski umetniki.

Vsi abonmajci prejmejo izkaznico, ki pomeni prost vstop v galerijo zanje in njihove spremljevalce, dva brezplačna obiska sobotnih otroških ustvarjalnic, ugodnosti za ostale programe UGM in popust za publikacijo UGM.

Glasbeni abonma

Koncertna poslovalnica Maribor, ki deluje v okviru Narodnega doma, ponuja 5 koncertov, ki so namenjeni otrokom prve (red Pizzicato) in druge (red Crescendo) triade. Na ta način bodo otroci postali člani glasbene mladine in občudovali glasbene ter gledališke predstave v okviru reda Pizzicato in Crescendo. Programi so poučni, prilagojeni stopnji otrok, hkrati pa zabavni in vabljivi. Koncerti bodo ob torkih ob 14. uri v Narodnem domu ali Dvorani Union. Na koncerte bodo učenci hodili v spremstvu učiteljev v času podaljšanega bivanja.

Objave

Ni zadetkov

Iskane strani ni mogoče najti. Poskusite z drugačnimi iskalnim nizom ali uporabite navigacijske menije.

Dostopnost