Bili smo Polančiči

Matjaž Fištravec

Matjaž FištravecUčenec OŠ bratov Polančičev 1965–1973

Kratko sem hodil na Polančiče, mnogo dlje k Aškercu. Razlika je bila ta, da je prva šola mestna, tadruga pa je bila onkraj parka in sem imel sošolce tudi s Piramide in od Treh ribnikov. Med macesni Akvarija smo postajali Viole, skupaj smo zrasli takole za deset do petnajst metrov in prišli kar krepka ekipa za sosede gimnazijcem.

Več

ZPM (POREČ IN POHORJE)

Zveza prijateljev mladine Maribor je pričela sprejemati prijave za letovanje na DMZ Pohorje in VIRC Poreč. Prijava/Izjava sta objavljeni na njihovi spletni strani https://zpm-mb.si/ in sta osnova za prijavo otroka v želeno izmeno in želeni termin.

Prijavnic za 1., 2. in 3. izmeno VIRC Poreč (termini 26. 6. – 6. 7. 2022, 6. – 16. 7. 2022 in 16. – 26. 7. 2022) ne sprejemajo več, ker so izmene že zasedene.

Zaradi velikega povpraševanja in hitre zapolnitve izmen vas prosimo, da prijavnic ne prinašate v šolo, ampak jo čimprej pošljite na elektronski naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po navadni pošti: ZPM Maribor, Razlagova ulica 16, 2000 Maribor.

Tisti, ki ste upravičeni do subvencioniranega letovanja s strani občine, pošljete poleg prijavnice še skenirano (po e-mailu) oz. kopirano (po pošti) veljavno odločbo o otroškem dodatku.

Za dodatne informacije o letovanju najdete na spletni strani ZPM, ali pokličete po telefonu 02 229 94 53 in 02 229 69 14

 

RK MARIBOR

Starše in otroke obveščamo, da tudi RK Maribor zbira prijave za letovanje otrok v Punatu.

Sofinanciranje letovanja s strani ZZZS (zdravstveno letovanje) je mogoče le, če osebni zdravnik otroka napoti na zdravstveno letovanje (posvetujte se z osebnim zdravnikom otroka).

Prijavnico natisnete in v celoti izpolnite s potrebnimi podatki. Nato prijavnico skenirajte in  jo v pdf. formatu posredujte na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Zaradi možnosti hitre zapolnitve izmen vas prosimo, da prijavnic ne prinašate v šolo ampak jo pošljite na naveden elektronski naslov.

Vse ostale informacije o prijavi najdete na spletni strani RK Maribor http://punat.si/Prijava ali pokličete po telefonu 02/234 4006.